206 округСуспільство (відео)

Оперативники Чернігівщини вже 5 разів виїжджали на виборчі дільниці (Відео)

У першій половині дня слідчо-оперативні групи чернігівської поліції 5 разів виїздили на виклики, пов’язані з порушенням виборчого законодавства.

Загалом же у правоохоронців за час проведення передвиборної агітації назбиралося 182 повідомлення. Із них 46 фактів підкупу виборців, 32 факти порушень при проведенні передвиборчої кампанії, 9 пошкоджень білбордів.

— Станом на 12.20 зафіксовано 5 повідомлень, пов’язаних із виборчим процесом. 4 – в Чернігові й 1 – у Ріпкинському районі. О 8.18 голова ОВК не пускав довірених осіб кандидата до приміщення. Виїздила слідчо-оперативна група.

У Ріпкинському районі не допускали на дільницю представників «Опори». О 10.16 наш інспектор повідомив, що на дільниці 104 стоїть чоловік із плакатом, на якому напис «Куплю голос».

Наші співробітники з’ясували, що це журналіст столичної газети. Він перевіряв реакцію поліції. О 12.00 від патрульних надійшла інформація про те, що по вулиці Текстильників вони виявили агітпродукцію проти одного з кандидатів.

О 12.20 у приміщенні дільниці, що розташована у школі № 13, невідомий чоловік проводить відеозйомку і відмовляється надати документи, — прокоментувала Наталія Човпило, прес-офіцер міського відділу поліції.

Ще статті по темі

Back to top button