206 округПолітика (відео)

Передвиборчі перегони в 206 окрузі – пропагандистські, — запевняє гендиректор КВУ (Відео)

На прес-конференції Олексій Кошель переконував журналістів, що насправді кампанія проходить мляво, хоч конкурентів назбиралося аж сімдесят п’ять.

Серед них багато двійників. Останні кілька Микитасів та Блаушів зареєструвалися в ЦВК в останній день. Комітет виборців реєструє не лише двійників, а й нові передвиборчі технології . Хоч, запевняє, всі вони легальні.

— Є загалом відомий факт, про що говорив і КВУ і журналісти : про порушення правил ведення агітації. Якщо проїхати по місту, то ми побачимо біл-борди та сітілайти, де немає обличчя кандидата і вихідних даних, але є практичні гасла політичної партії. Так це порушення. Але , за досвідом, ці порушення зазвичай не можливо довести і вони в судовому порядку є безперспективними, — Олексій Кошель, генеральний директор КВУ.

Не помічає комітет виборців і підкупу.  Дешеві подарунки,  що вартують менше сорока двох гривень  не враховуються. А від так, ані лампочки, ані отрута – не порушення. Навіть кримінальне провадження, щодо підкупу виборців одним із кандидатів – не потрапляє в звіт гендиректора  КВУ.

— Є типова практика, коли нардеп звертається із заявою до правоохоронних органів і це все афішує в змі та соцмережах . 99 % — це публічні звернення. Тут поки що ми почули інформацію, про кримінальне провадження, але самого тексту ми не бачили, — Олексій Кошель.

Чернігів – не найбільша арена передвиборчих гонок. У двісті шостому окрузі дві третіх – сільська місцевість. Проте, наше місто та Михайло –Коцюбинськ чомусь постійно на слуху. Мовляв, саме тут найбільше ігнорують закон про вибори.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Але! А ничего, что подарки Микитася точно перевалили за 40 грн? Ну, те пакеты с едой жлобские, что раздавали на его мероприятии. Понятно, Атрошенко просто решил закрыть глаза на нарушения, которые и сам совершал на прошлых выборах. Это солидарность такая?

  2. Угадайте, кто больше всего игнорирует закон про выборы и использует самое большое количество лазеек…. Складывается такое впечатление, что под крышей Атрошенко Микитасю вообще ничего не помеха и не закон! Делает, что хочет, а никто и сказать ничего не может ((((

Back to top button