206 округПолітика

Політичні яйця: Блауш показав свого носа на зборах Микитася, а той відплатив йому антипіаром (Відео)

Не встигли в ЦВК зареєструвати Максима Микитася кандидатом у нардепи, як у Чернігові вже розпочались збори агітаторів.

Дмитро Блауш, опонент «Домовичка», ввечері 14 червня побував на таких зборах на Князя Чорного.

Туди підтягнулись не тільки прості чернігівці. Блауш помітив цілу команду комунальних агітаторів Микитася: Романа Старікова, депутата міськради, Олександра Мисюру, депутата райради, Віталія Хрустицького, начальника охорони чернігівського мера.

Агітаційні листівки та підозрілі пакети – Микитась заздалегідь підготувався до передвиборчих перегонів. Перед офіційним стартом своєї кампанії він спробував власні сили через благодійний фонд мера «Поліський оберіг», провів не одну зустріч із виборцями, підписав соціальні угоди не з однією сотнею містян.

За свій візит Блауш поплатився жорстким тролінгом: в одному з інтернет-видань Чернігова сьогодні, 15 червня, з’явилась стаття про «чорнушні» матеріали на радикала. Окрім розбитих сітілайтів, на молодого політика надрукували листівки непристойного характеру.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Один клоун пытаеться другого жука накрыть ) будет война ) микитась такие обиды не привык сдерживать , поймают этого блауша в подворотне микитасины титушки и по голове надают, а то что людишки микитасю продаються — это ужасно, а потом ходят с*ка жалуються на жизнь

Back to top button