206 округПолітика

Особливо небезпечний 206-й: з десяток патрульних накрили агіт-центр Микитася

Координатора з підкупу виборців кандидата у нардепи по 206 округу Максима Микитася затримали у приватному будинку на Ватутіна,11.

Наразі будинок оточений. У ньому працює слідчо-оперативна група. Поблизу будинку близько 10 патрульних машин.

На місці подій знаходяться журналісти ЧEline.

За нашою інформацією,  у за цією адресою виявили декілька сот агітаційних пакетів, комп’ютерну техніку та банківські картки без магнітних стрічок.

У середині будинку,  окрім правоохоронців, журналісти помітили довірених осіб мера Чернігова. Зокрема Романа Старікова, начальника КП «Зеленбуд» та представника штубу Максима Микитася — Тетяну Молочко.

Свою появу на цьому місці Роман Старіков пояснив тим, що тут наразі перебуває його племінниця. За його словами, наразі поліція проводить роботу з агітматеріалом. Поки що нічого не вилучають.

Поліція знаходиться у будинку близько двох годин, правоохоронці взяли покази у всіх присутніх та проводять огляд приміщення.

У будинку навпроти проживає ще один агітатор за Микитася Вікторія Мальована.

Сьогодні вранці журналісти атакували Альохіна і вже по обіді він побачив схему підкупу виборців.

Нагадаємо, ЧЕline оголосив марафон «Вибори-2016. Фіксуємо усі порушення»

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Накрыли конечно прекрасно , но кто с с этим киевским застройщиком будет серьезно разбираться ? статьи судебыне там всекие , желательно еще и департировать его обратно в быдляндию , странно что у нас в законе нет таких правил, было бы действительно неплохо наказывать людей которые подкупают все что движеться

Back to top button