206 округПолітика (відео)

«Правда Ляшка» тролила олігарха Микитася на всю країну (Відео)

Жорсткий тролінг влаштував для Максима Микитася Дмитро Блауш у студії телеканалу NewsONE.

Під прикриттям «обстріляного» наставника Олега Ляшка кандидат у нардепи по 206-му округу Дмитро Блауш «протягнув» свого опонента Максима Микитася.

Навідні запитання старшого допомогли молодому радикалу окреслити реальну картину передвиборчої агітації провладного кандидата.

За словами Блауша, Микитась ігнорує зустрічі з опонентами, проте охоче збирає виборців у громадських місцях у закритому форматі. Щоб не було випадкових, зальотних, людей, люди приходять на захід зі спеціальними браслетами на руках. Такі збори обов’язково охороняються. Під час таких зустрічей команда Микитася пригощає відвідувачів продуктовими наборами.

За словами обох радикалів, влада на повну використовує адмінресурс, і на вибори готуються масові фальсифікації. Ляшко перебив «доповідь» Блауша, згадавши минулорічні вибори в Чернігові по 205-му округу, ціни на молоко та тітушок. Із власного політичного досвіду нардеп дав настанову молодому політику.

— Коли тебе не пускають у двері – заходь через вікна. Не ходи до бандитів, ходи до людей, — сказав Олег Ляшко.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Ляшко конечно цирк устроил, но суть в его словах есть. Микитась — столичный мажор, который на эти выборы пришел с поддержкой админ.ресурса, лично Атрошенко и собственными оффшорными счетами только ради одной цели — перенести свой скандальный строительный бизнес в наш округ! Да за бижайшие пару лет они на пару с Атрошенко изуродуют наш прекрасный город своими бетонными коробками!(((

  2. Микитась тот еще жучара действительно смешно получаеться наворовал миллиардами а народ за копейки покупают, что б потом этот же народ и грабить (( сидел он в своем киеве, дек там народ его в зашей погнал…

Back to top button