206 округПолітика

Психологія виборців 206-го округу незмінна: люди готові брати будь-що від будь-кого, — політтехнолог Голобуцький

Виборців 206-го округу завжди можна купити, бо вони готові брати будь що від будь кого.

Таку думку висловив політтехнолог Олексій Голобуцький в ексклюзивному коментрі ЧEline.

Олексій Голобуцький, політтехнолог, заступник директора Агентства моделювання ситуацій
Олексій Голобуцький, політтехнолог, заступник директора Агентства моделювання ситуацій

«Як вже зазначалось, ця мажоритарна кампанія продемонструвала доволі жорсткі технології маніпулювання настроями виборців та різноманітні методики купівлі голосів. Чернігівський 206-й округ – не виключення. Тут команди кандидатів відпрацювали і підкупом, і залякуванням, і скандалами.

Тим не менш, прогнози щодо результатів лишились незмінними, але почекаємо результатів. Переможцем, очевидно, буде той кандидат, який має фактичну підтримку місцевої влади, тривало присутній на окрузі і практично має безперервну підтримку певного рівня інформаційної та політичної активності у міжвиборчий період.

Крім того, психологія середнього виборця ніде не ділась: він готовий брати будь-що від будь-кого, хоч гроші, хоч знижки, хоч продукти. Інші кандидати навряд зможуть скласти серйозну конкуренцію».

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Тількі в Україні і в ще одній країні таке можливо,щоб Президенти підтримували Президента і уряд Турціі обранний демократичним шляхом,при цьому провладні партіі,місцева»еліта» Порошенко на місцях скуповували за гроші і гречку голоси виборців.

    http://glavnoe.ua/news/n277304 https://uploads.disquscdn.com/images/128a833de415d4ba2df656b3613f5efb0e16d3f399e2fbe4b225906d20e22bfe.png

Back to top button