206 округПолітика (відео)

Складний 206-й: виборці не знають за кого голосувати (Відео)

Полуничка від Микитася, скасування драконівських тарифів від Власенка, храмування Блауша, шляхетні вчинки Гіріча і ще багато цікавого можна дізнатися про кандидатів із 206-го округу, прочитавши їхні агітаційні газети та плакати.

От лише про дієві пропозиції з вирішення конкретних проблем округу, кандидати  якщо й пишуть, то зовсім мало.

Утім, агітувати з преси кандидатам немає для кого, адже  чернігівці здебільшого оминають їхні намети та не читають їхніх газет.

— Що вам скажу – краще би зошитів діткам здолали, ніж оце дурнею займатися. Бо тратять, від дітей останні гроші забирають. Нема слів.

— А там все одно неправда написана.

— Нікого ще не знаю. Я не цікавлюся цим.

— Інколи читаю, не завжди, але читаю. Не завжди час є. А брати беру, бо якщо дають, то чого не брати. 

— Я читаю, я дивлюсь усе-таки. Але нічого не буде, покращень не буде. Ці вибори так, щоб прийти до влади, і все.

— Без коментарів.

— Більше старше покоління, молодь зовсім не хоче реагувати на це, зовсім не хоче, ну розумієте, наскільки вона байдужа.

— Ні, не беру. Вони мені не потрібні. А прочитати про кандидатів? Ні, нецікаво.

— Вони, як-то кажуть, згадують про нас, коли треба наші голоси.

Що правда, то правда — чернігівці досі не визначились, за кого голосуватимуть уже за три тижні. Хоча й визначатись немає з чим – досі жоден із кандидатів не презентував широкому загалу своєї передвиборчої програми.

Один із зальотних кандидатів на 206-й округ, Єгор Фірсов, замовив соціологічне опитування з метою визначити реальні настрої населення. Результати для борців за крісло нардепа невтішні.

367d7-0000000000

38,5 % виборців округу досі не визначились із кандидатом. Найвищий показник зафіксований у Ріпкинському районі, рідному місці тещі парашутиста з Києва Максима Микитася. 43,1 % тамтешніх жителів не знають, за кого віддати свій голос. Мабуть, теща Микитася погано виконує розпорядження зятя і не проводить належної агітації.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Странные у нас все-таки люди живут. Ну, взяли вы денег у Микитася или пакет гречки, но это же не означает, что за него нужно голосовать! Подумайте, зачем на самом деле бизнес-партнер Атрошенко ломится в наш округ. В своих газетках он может писать что угодно, но на самом деле ему нужно только одно — расширить свой криминальный бизнес на наш округ! Денег ему охота и власти, а уж точно не помогать людям и делать их жизнь лучше….

  2. А мудрые таки вещи народ говорит , если б еще не продовался , да и листовки не брали , а то например у микитасика все листовочки такие красивые ллозунги такие сочные и приторные а насамом деле он большая какашка покрытая тонким слоем шеколада на время предвыборной агитации

    1. Грубо, но точно. Как только выборы закончатся, Микитась не вспомнит больше ни про детей, для которых строил площадки и показывал фильмы, не про их родителей, которым раздавал пакеты с едой в обмен на паспортные данные. Уверен, столичный кандидат будет много времени проводить со своим партнером Атрошенком но только за обсуждением дел их общего бизнеса, а не округа…… (((((

Back to top button