206 округПолітика (відео)

Свобода не буде мірятися гаманцем із БПП і свято вірить у свою перемогу (Відео)

Нардеп Андрій Іллєнко вже ознайомився з конкурентами Володимира Федорка по 206-му округу.

Зокрема про методи ведення передвиборчої кампанії скандального київського забудовника Максима Микитася.

Він ітиме за схемою, за якою відбувалися вибори рік тому в Чернігові. Буде спроба зробити дубль 2, – говорить Іллєнко.

Проте запевняє, що свободівці чинитимуть гідний опір.

Ми будемо здатні протидіяти, бо маємо досвід відповідної боротьби з цими речами, – говорить він.

Нардеп згадує минулорічні вибори по 205-му округу. Йому довелося бути в Чернігові кілька разів під час кампанії та в день виборів.

Я бачив цей підкуп, я бачив ганьбу на всю Україну, – каже Іллєнко.

Щодо використання адмінресурсу та грошей, то, за словами нарепа, це стандартна картина на всіх виборах. Питання тільки в масштабах.

Я так думаю, масштаби, що спостерігатимуться в Чернігові, будуть достатньо великими. На жаль. Але це не означає, що з цим не можна боротися і перемагати. На підтвердження своїх слів він згадує власну перемогу 2012 року на мажоритарному окрузі в Києві. Тоді йому протистояла мільярдерша з потужним адмінресурсом.

На думку Андрія Іллєнка, щоб здобути перемогу, треба багато працювати та постійно тримати зв’язок із виборцями.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Все они видели подкуп, но никто ничего не сделал(( Атрошенко через свой фонд «финансовую помощь» раздавал направо и налево, через Шевцова запугивал и угрожал. А сейчас по той же схеме будет работать его давний бизнес-партнер скандальный киевский застройщик Микитась(((( Мало того, что столичный постоянно врет и несет какой-то бред про вторую родину, он еще и весь горд завесил своей рожей(((( Вот как с Пасхи началось, так и продолжается! Гуда не глянь — одна картина «Микки Маус в рубашке»

    1. Так ведь не только на плакатах! Он людей собирает, рассказывает всякое пафосное… Атрошенко опять таки при каждой удобной возможности рекламирует своего партнера по бизнесу! Как он вообще это может делать? После всего, что они натворили в Киеве.. (((

Back to top button