206 округПолітика

Точка зору: «Вибори в Україні занадто вільні», – політолог Гладких

Політичний експерт Валентин Гладких в ексклюзивному коментарі ЧEline порівняв ситуацію з виборами в Україні з анекдотом про зґвалтовану кішку: «Ми вкотре йдемо у двір, де нас гарантовано зґвалтують».

Головну проблему українських виборів він вбачає у тому, що «в нас вибори аж занадто вільні, без будь-яких запобіжників, що могли б урівнювати шанси всіх учасників і створювати конкурентне середовище». І це, на відміну від багатьох пострадянських країн, у яких вибори справедливо можна назвати «невільними».

За словами Валентина Гладких, наші вибори нагадують навіть не «бої без правил», бо там є і правила, і вагові категорії. Наші вибори – це «брутальна вулична бійка». Бо саме тут можна не лише бити нижче пояса, а добивати вдесятьох одного, нападати зі спини, використовувати арматуру та заточки.

– Відповідно, і виграють ті, хто не дуже переймається питанням моральності використання всіх можливих інструментів: починаючи від відверто брехливих популістських обіцянок і закінчуючи цинічним підкупом виборців та залученням тітушок, – зробив висновок політолог.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Эти слова хорошо подходят к черниговским выборам , безморально проходил Атрошка, а теперь точно так же со всеми манипуляциями и т.п. пришел штормить город Микитась , и что-то мне кажеться что закончиться все так же как и с атрошкой, и после мы станим страдать в два раза больше , ибо атрошка с микитасем раздеребанят город как только смогут отталкиваясь от своего опыта воровства

Back to top button