206 округПолітика (відео)

Від снайпера до благодійника: не тернистий шлях кандидата Микитася, — Казанський

Торік президент «Укрбуду» Максим Микитась наймав тітушок, щоб «розправлятися» з противниками своїх будівництв у Києві, а сьогодні будує дитячі майданчики та вручає подарунки дітям 206-го округу.

Він став «добрим дядечком», бо йому конче потрібно потрапити до Верховної Ради.

Таку думку оприлюднив на своїй сторінці в Facebook журналіст Денис Казанський.

«Минулого року Микитась наймав тітушок, щоб розправлятися з супротивниками своїх будівництв у Києві. Найняті ним бики били киян і стріляли в них із травматичної зброї. Але в Чернігівській області Микитась бере участь у виборах, тому удає доброго дядечка, який будує дитячі майданчики та вручає подарунки дітям. Жителів Чернігівщини поки що бити не можна, їхні голоси потрібні, тому для них – повітряні кульки і музика «, – написав він.

За словами журналіста, чернігівцям «начхати», як заробив гроші Микитась та якою буде розплата за «халяву» під час виборчої кампанії.

«У Микитася в окрузі поки що найвищі рейтинги, бо в інших кандидатів немає стільки грошей і вони не можуть собі дозволити витратити кілька мільйонів гривень на свою кампанію. Звісно, підкуп виборців заборонений. Але Микитась – провладний кандидат, тому йому можна. Нічого йому не буде за це, ось побачите», – вважає Казанський.

За його словами, ці подарунки і майданчики не падають з неба, а купуються на гроші громадян, чого люди не розуміють.

«Вони не бачать жодного зв’язку між низьким рівнем життя, корумпованим, бездарним парламентом і отакими «атракціонами щедрості», на яких вони продають свої голоси. А потім ці ж громадяни, які замість того, щоб плюнути в обличчя шахраєві, беруть у нього «подарунки», стогнатимуть і скаржитимуться, що їх обдурили. На вальцмана-президента, на злодіїв-міністрів, на козлів-депутатів. На всіх», – упевнений Казанський.

На його думку, Україна не заслуговує на кращу долю, «допоки проходитимуть такі фокуси».

Максим Микитась є президентом державної будівельної компанії «Укрбуд». У квітні 2015 року на будмайданчику по вулиці Миколаївська Слобідка, 1, у Києві стався конфлікт, під час якого по місцевих жителях, які протестували проти забудови житлового комплексу, відкрили вогонь із травматичної зброї.

Довибори до Ради в 206-му окрузі пройдуть 17 липня. Вони відбудуться в зв’язку з обранням на посаду мера Чернігова Владислава Атрошенка, який у жовтні 2014 року на парламентських виборах здобув депутатський мандат саме в цьому окрузі.

206-й округ охоплює Чернігів, а також прилеглі села. Крім самовисуванця Микитася, ЦВК зареєструвала в цьому окрузі ще 74 кандидати. Зокрема, найбільш розпіарені Єгор Фірсов, Юрій Власенко, Ярослав Гіріч, Сергій Гарус та Олександр Кириндась.

Джерело: Гордон

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Микитась с Атрошенком считают нас тупым быдлом, которому для счастья нужна пачка гречки и пара денег, и люди к сожалению подтверждают это(((( Берут эти дешевые пакеты с едой или приходят на «халявные» праздники к Микитасю, но забывают, что весь этот праздник по итогу организовывается на наши же деньги!

  2. Действительно не понимают, не понимают что сейчас продаються за то чтоб єтот микитасик в будущем ободрал народ каклипку, а если кто против будет, так на єто у микитася есть титушки , а если все смирно будут сидеть то застроет чернигов к чертям собачим, да и просто народ обворует вместе со своим региональнім дружком Атрошкой

    1. Воровать — то само собой, но ведь еще и бизнес свой строительный будут в Че развивать! Мало нам было рынков Атрошенковских.. Ждут нас высотки бетонные в центре города, и никто не сможет сделать ничего мэру города и депутату округа (((( даже в Киеве их не смогли остановить, когда они незаконно Днепр застраивали! (((((

Back to top button