206 округПолітика (відео)

Новообрані нардепи не принесуть користі виборцям, — Броницька (Відео)

Політолог Олена Броницька розповіла ЧЕline, що чекати від обраних кандидатів у 7-х округах, коли вони прийдуть до Парламенту.

Чи буде якась користь від цих депутатів на сьогоднішній день для українського народу. Це не тільки стосується цих кандидатів, а взагалі аби подолати отой рубіж недовіри громадськості. Треба провести нам ще не одні вибори і бажано, щоб це провели не за старим законом, а за новим. Тому що виходить як шило на мило ми міняємо. 

Що стосується нових кандидатів, тому що вони не є депутатами, то я не бачу користі на сьогоднішній день для громадян. І ми можемо звернути увагу, що дуже низька явка майже по всіх округах, тому що люди бачать, що ми обираємо, а користі від депутатів немає.

Я на сьогоднішній день не бачу в цих 7-х депутатах, які прийдуть до Верховної Ради якоїсь користі для громадян. сьогоднішній владі потрібно аби поповнити лави до коаліції.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Правильно тетка говорит, что шило на мыло меняем. да и не мы выбираем вобщем… Еще как только Атрошенко Микитася за ручку по городу водить начал, было понятно, что мэр сделает все, чтобы его столичный бизнес-партнер получил желаемый пост. Микитасю очень нужно было скрыться за депутатским мандатом от уголовного преследования, а Атрошенко не хотел терять такого хорошего партнера…

Back to top button