206 округПолітика (відео)

Як Ляшко просував у Чернігові Блауша та опонував Дубілю (Відео)

Радикали стурбовані ситуацією на 206-му виборчому окрузі. Кажуть, тут явно попахує «не чистими» на руку кандидатами. Свого ж Дмитра Блауша приїхали боронити усією командою. Це надихає, колишнього діджея на оптимізм.

«На цих виборах тут буде весь десант Радикльної партії, який буде мене підтримуват», — зазначив кандидат у народні депутати Дмитро Блауш.

І  не  просто десант, а штурмовий батальйон на чолі із комбатом.

Агітувати на округ приїхав сам очільник радикальної партії Олег Ляшко.

Ситуація радикалів пахне смаженим, кажуть експерти. Адже Блауш не рівня скандальному забудовнику і «парашутисту» з Києва Максимові Микитасю, якого хоче поставити на округ БПП. Про це знає і сам Блауш, однак вдає, що йому байдуже.

Радикали розуміють, що адмінресурс буде чималий і вже зараз готуються до каруселів та підкупу виборців. Самі ж кажуть, за галочки  у бюлетенях гроші і гречку не даватимуть,  але напаковані мішки  в Чернігів таки везуть.

«Ми привозимо мішками, тікі не гроші, а ідеї, свою любов до Чернігова, до Чернігівщини і до людей. Радикальна партії іде до людей зі словом, з ідеями, відкритим серцем, як завжди», — зауважив народний депутат України Олег Ляшко.

І поки Олег Ляшко їздить в окрузі і агітує за свого  кандидата кальянщика Дмитра Блауша, у столиці СБУ гострить ножі на команду Олега Ляшка.  Радикали вважають, що це ніщо інше, як полтичні репрії.

Не тільки СБУ, а й своїм політичним опонентам дав відповідь сьогодні Ляшко у Чернігові.

Вибори у 206 окрузі пройдуть 17 липня. Поки що у  ЦВК зареєструвався лише один кандидат – колишній нардеп-ударівець Єгор Фірсов. Його опонентами, окрім діджея Дмитра Блауша і скандального забудовника Максима Микитася,  можуть стати екс-нардеп Микола Томенко та колишній зам Генпрокурора Віталій Касько. На передвиборчу арену може вийти і важковаговик від «Нашого краю», екс-мер Чернігова Олександр Соколов.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Блауша? Вот это Ляшко загнул.. Радикальный кандидат — банальный тусарь! Бывший кальянщик, который к тому же увлекался тяжелыми наркотиками. Может и сейчас «витаминчиком» балуется? Отличный выбор депутата — Блауш за таблетку сделает все, что Ляшко прикажет ((

  2. Два сапога пара , один любитель БДСМ-чика проталкивает второго амфетаминщика , кто ж будет голосовать за этого кольянщика , у хлопца еще молоко на губах не высохло , да и за спиной никакого высшего , только клубы барыжнеество и наркомания

Back to top button