206 округ

Замість колишнього діджея та кальянщика Дмитра Блауша Ляшко може виставити на 206-й округ «важковаговика»?

«Радикальна партія Олега Ляшка» на вибори по 206-му округу Чернігівщиниможе виставити серйозного фінансово ресурсного кандидата. Наразі ж від «радикалів»на вибори збирається депутат обласної ради Дмитро Блауш.

Він уже неформально розпочав передвиборчу агітацію: зустрічається звиборцями, організовує спортивні та культурні заходи.

«Радикальна партія планує знайти більш серйозного і відомого кандидата –важковаговика в політиці. І у фінансовому плані більш серйознішого. А якщодолучать власний ресурс і харизму Олега Ляшка, то вибори на 206-му округубудуть цікавими», – заявив чернігівський політолог Віктор Винниченко.

Експерти не відкидають, що Дмитро Блауш не найкраща кандидатура«радикалів». Крім того, в низьких рейтингах Блауша напряму зацікавлена«Батьківщина», якій на руку пониження рейтингу РПЛ в регіоні. А, зокрема,особисто Валерій Дубіль, який має конфлікт з Олегом Ляшком.

ДОСЬЄ:

Дмитро ЯрославовичБлауш, 1992 року народження. Проживає в Чернігові. Зюнацьких років він постійний відвідувач нічних розважальних клубів Чернігова таКиєва. Подейкують , що саме тут він уперше спробував «амфетамін», а згодом почаврозповсюджувати психотропну речовину. Саме в нічних клубах у Блауша відкривсяталант до музиціювання, він працював діджеєм. Невдовзі Блауш-діджей познайомивсяіз турецьким мільйонером на ім’я Діар, із яким і досі підтримує теплі стосунки.

Зв’язки: Дмитро Блаушвідомий своїми дружніми зв’язками із спортсменом Олександром Федченком. Такожприятелює із сином директора «Фокстроту», «мажором» із оточення мера Атрошенка,Іллею Пригодою. У колі знайомих 24-річного Блауша – ювеліри та кальянники.Зокрема, Максим Лепехо. Хлопець фактично веде кальяновий бізнес у Чернігові(кафе«Паста Баста» та розважальний комплекс «Даймонд»), який належить самеБлаушу. Непроста ситуація і з рідним братом Дмитра Блауша Андрієм. Деякі містяни знають його як людину, яка не повертаєборги. Великі суми Андрій Блауш позичав для нібито спільного бізнесу, але і неповертав, і бізнесу не створював, через що вимушений кілька роківпереховуватися.

Бізнес: Окрім кальянового бізнесу,Дмитро Блауш має ще два евакуатори, послуги якими і надає. На сьогодні ДмитроБлауш працює депутатом облради. Блауш на нинішній посаді може зловживати службовим становищем, лобіюючи власнібізнес-інтереси через домовленості або ж чинячи непрямий тиск на правоохоронніоргани. Зокрема, саме Блауш входить до комісії, що проводить переатестацію поліцейських.

Джерело: bigmir.net

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Кроме Микитася еще кто-то будет при деньгах? Не знаю, как Блауш, но Микитась на пару с Атрошенко получал огромную поддержку от Януковича. За эти деньги в Киеве они успели многое «настроить».. Все знают про самую скандальную их стройку в Киеве на Левобережке.. Микитась и Атрошенко как обычные мошенники подменили в документах название крупной реки Днепр на маленькую речку Десенка и так незаконно застроили берег Днепра! А теперь тоже самое хотят сделать в Чернигове ((

    1. Да уж.. Микитась – давний партнер Атрошенко. Атрошенко, как доверенное лицо Азарова и Саши-стоматолога, вкладывал в компании Микитася «черный нал», отжатый семьей со всей Украины! Так толстосумы отмывали деньги, перегоняя их в оффшоры. А потому вопрос, о какой честности кандидата может идти речь?

Back to top button