206 округПолітика

Звідки в Микитася такий рейтинг? Хто він і звідки?

Телеканал «Дитинець» продовжив традиції інформаційного терору в дусі геббельсівської пропаганди. Фотопідтвердження цього з’явилось у Facebook.

Згідно з опитуванням телеканалу, жителі Чернігівщини найбільше довіряють Максиму Микитасю. За нього віддали свої голоси 42 % опитаних.

На другому місці колишній спортсмен Андрій Дериземля – 31 %. Трійку лідерів замикає колишній мер Чернігова Олександр Соколов. Йому опитувані віддали 21%. Четверте місце у молодого радикала Дмитра Блауша – 15 %.

Нагадаємо, основними принципами пропаганди Геббельса були розмах, простота, концентрація та повна відсутність правди. Саме брехлива інформація давала можливість видозмінювати свідомість натовпу. За таким принципом минулого року БПП протягнув до Ради свого молодого політика і цього року вирішили не вигадувати нічого нового, а піти второваною стежкою.

Це фото вже прокоментували в соцмережах. За словами чернігівців, мер «зовсім не думає про репутаційні втрати. Злив Фонд, злив БПП, зливає бренд газети і каналу».

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Атрошевский дитинец снова тераризирует народ , заказные графики это так в духе атрошки, а учитывая что он проталкивает «провладного» кандидата микитася , так подобное будет только усиливаться, странно что поддобная махинация до сих пор прокатывает

  2. Люди добрі! Не дайте пробратись Микитасб до Верховної ради! Цей «забудовник» наробив вже лиха в Києві! Зараз хоче сховатись під «недоторканністю» та лобіювати забудову прибрежних смуг Дніпра. А це — злочин!!! Не купуйтесь на гречку!!! Майте гідність! В КИєві люди загинули і зараз гинуть на сході країни, а такі, як Микитась користуючись своїми зв*язками, грабують державу!

Back to top button