25 років Незалежності УкраїниСуспільство (відео)

Святкові моменти з Красної площі (Відео)

На Красній площі відбувається свято до 25-ї річниці Незалежності України, тож поспілкуймося з чернігівцями та дізнаймося про їхній настрій і враження.

Українці привітали Україну з Днем Незалежності та поділилися враженнями про столичний парад.

Україна рідна моя, зі святом вас, з 25-річчям, щоб усе було в нас гаразд, щоб люди були багаті і здорові, і щоб у житті було більше радості, щастя.

І всіх тих, хто живе в Україні, з Днем Незалежності, тому що Незалежність дала важливість кожному собі, знайти шлях розвиватися в Україні та за її межами.

Зі святом вас, слава Україні.

Чи дивилися ви столичний парад? Ні, але збираємось в Інтернеті подивиться.

Вітаю Україну з Днем Незалежності України, бажаю їй любові, злагоди та процвітання. Дуже хочеться сподіватися, що нарешті це процвітання прийде не тільки для олігархів. а для кожного з нас особливо для дітей.

Дорога Україно, вітаю тебе з Днем Незалежності, бажаю тобі довгих років процвітання, мирного неба над головою, без війн, смертей. Усім благ!

Дивились столичний парад, дуже сподобалось, ми дуже виросли, бойова техніка з’явилась нова.

Україно, з Днем Незалежності, миру, добра, процвітання всім українським людям.

Я не хотіла сказати, що це парад, хотіла би, як сказала Алла Мазур, «Це марш гідності, доблесті, хоробрості нашого війська, воно відроджується».

Україна починається з мене, з моєї оселі, тому я всіх українців вітаю з цим святом. Пишайтеся, це наша гідність, це наша надія, це наше майбутнє наших дітей. Слава Україні.

З Днем Незалежності, Україно! Миру, злагоди та щастя в нашому спільному домі.

Зі святом Україну привітала чернігівська співачка Олена Іванова та поділилася своїми враженнями про концерт:

«Клас! Мені дуже сподобалось, я отримала безліч задоволення, такий енергетичний обмін. Люба моя Україно, моя держава, я люблю і вітаю тебе зі святом, із Днем Незалежності! Ура!».

Порцію емоцій чернігівцям подарував київський рок гурт «Тінь-Сонця». На площі панувала тепла патріотична атмосфера. Свято двадцять п’ятої річниці Незалежної України вдалося на славу.

Ще статті по темі

Back to top button