АФІША

Активний понеділок: кава, веселощі та кіно (Афіша)

Хто сказав, що понеділок – день тяжкий? Це сказали не ми!
belgusto-com-ua[1]Розпочніть його з чашки ароматної кави в «Кофеманії» – і все буде гаразд, адже напрочуд спокійна атмосфера затишку допоможе вам подумки зібратися, зосередитися, а уважний персонал виконає свою роботу так, щоб ви отримали максимум задоволення, почавши ранок першого робочого дня тижня у «Кофеманії».

 

10-10-2011-143619[1]Розважити дітлахів і самим поринути в дитинство можна у «Кіндер Сіті», що на третьому поверсі ТЦ «Рояль». Тут ви знайдете аерохокей, ролердром, велодром і величезний дитячий майданчик. Не відмовляйте своїм дітям у можливості розпочати тиждень зі справжніх веселощів у «Кіндер Сіті».

 

shotimg61546_24[1]А ще в понеділок можна ознайомитися зі світом Арабських Еміратів. Екскурсовод – Том Хенкс власною персоною. Місце зустрічі – кінотеатр ім. Щорса. Саме там йтиме пригодницька кінострічка «Голограма для короля». Початок сеансу о 20:30.

 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 91

А в кінотеатрі «Мультиплекс» для шанувальників славнозвісних Людей Ікс сьогодні ввечері їхні нові пригоди в картині «Люди Ікс – Апокаліпсис». «Дні минулого майбутнього» вплинули на весь Всесвіт, тож віднині героям доведеться зустрітися зі своїм давнім ворогом мутантом-Апокаліпсисом. Чим завершиться цей нелегкий бій – можна дізнатися сьогодні в кінотеатрі «Мультиплекс»

Ще статті по темі

Back to top button