АФІША

Чернігівці святкуватимуть День латвійської культури

День латвійської культури пройде у Чернігові 17 червня.

Про це ЧEline повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

Програма дня:

Місце проведення: Культурно-просвітницький центр LatviArt при Почесному консульстві Латвійської Республіки в м. Чернігові за адресою вул. Гонча, 23.

— 16.00 — прес-конференція за участю представників Посольства Латвійської Республіки в Україні, Почесного Консульства Латвійської Республіки в Чернігові та Чернігівській області, Культурно-просвітницького центру LatviArt, культурного проекту «Зелена сцена» та музикантів з Латвії;

— 16.30 — офіційне відкриття виставки «Югендстиль у Ризі та Латвії» в рамках святкування Днів латвійської культури в Чернігові.

Крім того, цього ж дня в рамках фестивалю «Зелена сцена» на Алеї Героїв відбудуться такі заходи:

— 17.30 — алея хенд-мейд майстрів фотовиставка LATVIA SIGHTSEEING інформаційна виставка Ліго/Янів день;

— 19.00 — гра на латиському автентичному музичному інструменті кокле. Імпровізована взаємодія медитативного та імпульсивного, стародавнього і сучасного: Лайма Янсоне – талановитий музикант-віртуоз із програмою «Літнє сонцестояння»;

— 21.00 — відкритий кінопоказ латвійського кіно. Фільм режисера-сценариста Айгарса Грауби «Команда мрії 1935».

Головні Партнери Дня латвійської культури – Культурно-просвітницький центр LatviArt та чернігівський культурний проект «Зелена сцена».

Захід організовано Почесним консульством Латвійської Республіки у Чернігові за підтримки Посольства Латвійської Республіки в Україні.

Ще статті по темі

Back to top button