АФІША

Четвер у Чернігові: концерт, вистава та караоке (Афіша)

cherhihiv_2012-037-1[1]Сьогодні в музеї-заповіднику М. Коцюбинського відбудеться концерт-зустріч знаного композитора В.Горленка. У програмі також візьмуть участь письменник і поет Олексій Брик та соліст хору ім. Бортнянського Дмитро Охріменко.

Отже, якщо ви хочете дізнатися, як з’являються пісні про кохання, запрошуємо на концертну програму авторів-виконавців! Вони обіцяють відкрити секрети написання ліричних пісень і нагадати глядачам про високе щире і світле почуття!0616[1]

Молодіжний театр переймає естафету пісень і запрошує на виставу «Наш хуторець» – веселе українське паті. Що гарного і веселого буває на хуторку – можна дізнатися сьогодні о 19.00 в Молодіжному театрі.

Підбиваючи підсумки співочого четверга, логічно завітати до караоке. Відчути себе справжньою зіркою та виступити перед залом шанувальників можна у караоке-ресторані «КонтраBass».

До речі, тут є і справжня сцена-подіум, і навіть ретромікрофон. У каталозі пісень можна знайти новинки української та зарубіжної естради на будь-який смак. Співайте голосно та із задоволенням!

Ще статті по темі

Back to top button