АФІША

На фестивалі моновистав «Відлуння» представлять вісім сценічних робіт (Афіша)

Із 19 по 23 червня в рамках XVІІІ Міжнародного театрального фестивалю моновистав «Відлуння» на сцені Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка буде представлено 8 сценічних робіт талановитих акторів із різних театрів і різних країн.

До участі у фестивалі запрошені кращі виконавці з Білорусі, Грузії, Німеччини, США, України, Швеції.

Міжнародний театральний фестиваль моновистав «Відлуння» був започаткований у 1999 році віце-президентом Всесвітнього форуму театру одного актора (Міжнародний інститут театру, ЮНЕСКО), членом виконавчого комітету Ради директорів Міжнародної асоціації монофестивалів Ніною Мазур і народною артисткою України Іриною Кліщевською. Цей фестиваль – єдиний член від України Міжнародного форуму монотеатру при МІТ, ЮНЕСКО, до якого входять лише десять фестивалів з усього світу.

За ці роки участь у фестивалі взяли майже дві сотні кращих виконавців з Австрії, Англії, Білорусі, Болгарії, Вірменії, Греції, Литви, Латвії, Мексики, Польщі, Росії, України та інших країн.

Запрошуємо шанувальників сценічного мистецтва до перегляду вистав XVІІІ Міжнародного театрального фестивалю моновистав «Чернігівське відлуння».

Інформаційний портал сheline.com.ua розігрує квитки на найцікавіші вистави фестивалю «Чернігівське відлуння», що відбудуться на великій сцені драмтеатру 21 червня, 22 червня та 23 червня у виконанні гостей зі США, Німеччини та Грузії.

Ще статті по темі

Back to top button