АФІША

Насичена середа: розіграш сертифіката, кіно та майстер-клас (Афіша)

Cереда для чернігівців обіцяє бути насиченою і пропонує розваги на будь-який смак.

1PNWSIzioa4Так, у «Hollywood Mall» сьогодні День вдалої покупки. Можна взяти участь у лотереї і виграти сертифікат на 10 000 гривень.

 

 

 

 

VZ96UbJn97wУ кінотеатрі «Multiplex» переглянути мультфільми та фільми на будь-який смак.

 

 

 

 

Батькам школярів сьогодні в приміщенні Центру розвитку «Оригамі» пропонується відвідати майстер-клас на тему «Як навчити дитину вчитися?». Проводить тренінг один із найкращих психологів України – Дмитро Карпачов.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAНа майстер-класі розглядатимуть питання, у чому полягають складнощі навчання для дітей, чому виникають труднощі в навчальному процесі та як допомогти адаптуватися до шкільної атмосфери новоспеченим школярикам. Також тренер обіцяє підказати батькам, як реагувати на погані та добрі оцінки своєї дитини та як краще будувати стосунки в соціальному трикутнику «батько – діти – вчителі».

 

Тож, батьки, які шукають мотивацію для навчання своїх дітлахів, матимуть сьогодні можливість трохи повчитися.

83557029Крім того, Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній» запрошує на лекцію «Чернігівські помпадури», яка відбудеться о 15.00 у приміщенні Колегіуму (на Валу).

Чернігівські помпадури ХІХ ст… Хто вони? «Улюбленці долі» чи підступні кар’єристи, «самодури» чи прибічники «освіченої монархії»?
Про це і багато іншого, шанувальники старовини дізнаються з лекції старшого наукового співробітника Олени Ванжули, присвяченої чернігівським цивільним губернаторам.

Вартість вхідного квитка на лекцію: 1 гривня.

 

Ще статті по темі

Back to top button