АФІША

Цієї події кінокритики чекали майже рік. 4 серпня стартує українська прем’єра «Загін самогубців» (Афіша)

У світовому прокаті фільм Девіда Ейра «Загін самогубців» стартував ще 1 серпня, в Україні вже в четвер, 4 серпня. У головних ролях: Вілл Сміт – Дедшот, Джаред Лето – Джокер, Марго Роббі – Харлі Квінн, Віола Девіс – Аманда Уоллер, а Бен Аффлек знову змахне крилом у ролі Бетмена. Попри відносний провал весняного коміксу від «DC», рейтинг очікування цієї прем’єри доволі високий: обіцяний і екшен, і чорний гумор, в ідеалі повинна вийти нова повноцінна франшиза, що в разі успіху випередить «Лігу Справедливості».Отряд самоубийц3

Тим часом режисер фільму «Загін самогубців» Девід Ейр уже прокоментував негативні відгуки від критиків. За словами постановника, він зняв цю картину для фанатів і назвав роботу «кращим досвідом у житті».

«Я люблю фільм і вірю в нього», — написав Ейр у Twitter.

Отряд самоубийц«Загін самогубців» — супергеройський бойовик, у якому лиходії з всесвіту DC Comics переходять на службу держави. Критики доволі жорстко відреагували на доробок. У рецензії The Hollywood Reporter зазначається, що «Загін самогубців» зібрав зіркову команду суперлиходіїв, але не знає, що з ними робити. У Digital Spy картину назвали нудною і несмішною. Лето в ролі Джокера в Rolling Stone порівняли з «розрекламованим статистом». Rotten Tomatoes запропонував свій рейтинг «Загону самогубців», стрічка наразі знаходиться на рівні 35%. Фанати DC Comics уже закликали закрити цей портал за «необ’єктивність».

Віднедавна фільми, зняті за популярними американськими коміксами, добре сприймаються не лише в США. Українці, як і європейський глядач, залюбки оцінюють пригоди та вправність вигаданих супергероїв. Тож залишився один день – і «Загін самогубців» буде представлено нашій прискіпливій увазі.

Офіційний трейлер ХФ «Загін самогубців»

Ще статті по темі

Back to top button