АФІША

У Чернігові очікують на яскраве свято бойових мистецтв (Афіша)

Кік-джитсу, хортинг, капоейра, Він Чун кунг-фу, айкідо та інші школи єдиноборств різних народів будуть представлені 23 вересня на Фестивалі бойових мистецтв, який традиційно пройде у Чернігові.

Про це ЧEline повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

Також можна буде побачити показові виступи з олімпійських видів спорту: вільної боротьби, рукопашного бою, карате та дзюдо.

Цьогоріч захід буде міжнародним, адже, окрім учасників із Чернігова та Прилук, організатори також очікують на візит спортсменів із білоруського Гомеля.

За словами директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніни Лемеш, такий фестиваль – це свого роду презентація різних видів бойових мистецтв, яскрава демонстрація досягнень спортсменів, популяризація видів спорту. Крім того, це чудова можливість для спортсменів і тренерів поспілкуватися та обмінятися досвідом.

Минулого року свою майстерність демонстрували 11 колективів. Цього ж разу заявку на участь уже подали двадцять.

Вхід на фестиваль безкоштовний. До того ж, особливий колорит свята створюватимуть студія танцю «Каїр» і бард-виконавиця Бандерівна. Тож організатори очікують на велику кількість глядачів і сподіваються, що цей захід заохотить до спортивного життя ще більше молоді.

Ще статті по темі

Back to top button