АФІША

У Чернігові відбудеться гранд-фінал Національного конкурсу краси

Гранд-фінал XII Національного конкурсу краси «Княгиня України» відбудеться в Чернігові 23 грудня 2017 року в обласному драмтеатрі ім.Т.Шевченка.

«Як не в древньому місті, схили якого пам’ятають і ті давні часи, і тих князів та княгинь, які творили історію нашої неньки України. Адже саме славетний Чернігів протягом століть був центром одного з найбільших князівств Київської Русі», — неодноразово підкреслював генеральний продюсер Олександр ГЛАВАЦЬКИЙ про власний вибір міста проведення конкурсу. І це стає вже доброю традицією!

flaer-11-2017_2сторона

Здобути перемогу в конкурсі дівчатам буде не легко. Потрібна не лише краса, а й розум, ерудиція, витонченість, шарм, характер, харизма, сила волі і грація. Саме цими якостями відзначалися давньоруські княгині, саме ці якості притаманні нашим сучасним жінкам, які вже досягли успіху у кар’єрі та особистому житті і саме вони будуть необхідні учасницям для перемоги 23 грудня.

Національний конкурс краси «Княгиня України» — один з небагатьох, участь в якому абсолютно безкоштовна для учасниць. Одні з головних умов для конкурсанток — мати українське громадянство, обов’язково володіти державною мовою і бути патріоткою своєї країни, бо переможниця конкурсу — це представниця України на міжнародному олімпі серед красунь всього світу і вся країна має пишатися своєю Княгинєю!

Ведучим, як завжди, буде незрівнянний шоумен Діма КОЛЯДЕНКО. Також свій запал покажуть співаки OSADCHUK та KISHE, а хедлайнером Гранд-фіналу буде заслужений артист України Віталій КОЗЛОВСЬКИЙ.

В рамках конкурсних програм відбудеться показ авторської колекції суконь з ручним розписом за мотивами українського народного мистецтва відомої талановитої художниці-дизайнера з Харкова Олесі ВАКУЛЕНКО.

КВИТКИ В КАСІ ДРАМТЕАТРУ від 60 до 250 грн!

тел.: (0462) 77-44-80 (з 11:00 до 19:00, окрім понеділка), 931-821, 675-280.

Ще статті по темі

Back to top button