Новини

Атрошенко прокоментував «діряву» підземку

Протікання підземного переходу біля готелю «Україна», який уже тривалий час реконструюють, це не чергова зрада, а звичайний робочий процес. На цьому сьогодні, 10 жовтня, під час ранкової наради наголосив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

«Не звертайте уваги на дописувачів, які не мають профільної освіти і досвіду. Є затікання води. Це робочий процес. Щоб не було затікання, треба було зрізати всю площу переходу і зробити якісну гідроізоляцію. На такій площі зробити – це кілька мільйонів. Це не означає, що там бовдури всі», — зазначає Владислав Атрошенко.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Атрошенко не совсем прав.
    Многие дописувачі мають, і профільну освіту, і досвід).
    К, примеру, даже тот же Олександр Гашпар, или я. Да и многие другие комментаторы.
    НО даже те, кто не имеют профильного образования, — ИМЕЮТ СОБСТВЕННЫЕ ГЛАЗА.
    Потому что, даже не специалисту понятно, что КАТЕГОРИЧЕСКИ НЕЛЬЗЯ проводить отделочные роботы до ликвидации протечек.
    И, для этого, совсем НЕ НАДО было проводить, как продвинул Мер: «зрізати всю площу переходу і зробити якісну гідроізоляцію. На такій площі зробити – це кілька мільйонів».
    т.к. места протечек. ЗНАЛИ. И достаточно было сделать не «тотальную гидроизоляцию», А ЛОКАЛЬНУЮ. ТОЛЬКО В МЕСТАХ ПРОТЕЧЕК. А это совсем НЕ «це кілька мільйонів»…
    Да и «экономящему» меру можно было поведать Громаде, в какую сумму обошлась «золотая дорога» на «Золотой», для карманов горожан на пляж мерскому протеже…

    НО, в чём Атрошенко ПРАВ
    — НЕ ВСІ місцяне бовдури.!

Back to top button