Кримінал

15 тисяч збитків завдав порушник на Десні

Чернігівським рибоохоронним патрулем спільно з працівниками сектору водної поліції ГУ Національної поліції в Чернігівській області під час проведення рибоохоронного рейду на забоці р. Десна поблизу с. Макошино Менського району затримано місцевого жителя, який здійснював лов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову риби – сіткою бредень.

У незаконний спосіб порушник виловив 8 кг риби, зокрема щуки – 6 шт., лин – 1 шт., плітки – 40 шт., окуня – 32 шт., ляща – 55 шт. Збитки, завдані рибному господарству, становлять 15 453 грн.

Під час затримання правопорушник чинив опір, на місце події виїхала слідчо-оперативна група Менського ВП ГУ НП у Чернігівській області. За даним фактом працівниками Менського ВП ГУ НП у Чернігівській області внесено відомості до ЄРДР.

Складений протокол про адміністративне правопорушення направлено до Менського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушника до відповідальності, згідно з нормами чинного законодавства.

Чернігівський рибоохоронний патруль просить повідомляти про факти порушень правил рибальства на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію 0-800-50-52-50 або на телефони «гарячої» лінії Чернігівського рибоохоронного патруля 0991121344 та (0462) 937557.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. У нас в Чернигове рыбнадзор не выполняет свои обязанности в полном объёме!!! Я лично весной звонил на эти номера говорил о том что возле села Вознесенское (Ульяновка)в наглую ставят сети тем самым перекрывая рыбе ход на нерестилища.Обещали принять меры,никто не приехал.Через 3 дня не выдержал это бля….во сам поснимал сети и спалил!!!

    1. Пане Андрію, а ви б могли більш детально нам розказати про все це? Зателефонуйте нам, будь ласка.

Back to top button