Кримінал

25-річний чернігівець спокусився на виручку касира

Оперативники кримінальної поліції Чернігівського відділу поліції за допомогою технічних засобів впродовж трьох днів встановили зловмисника, який серед білого дня пограбував касира в одному з супермаркетів Чернігова.

31 січня по обіді до поліції надійшла інформація, що в одному з провідних чернігівських супермаркетів невідомий молодик вихопив у касира упаковку грошей та втік.

Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативної групи та керівництва Чернігівського відділу поліції було встановлено, що касир підготувала грошову виручку  у сумі понад вісім з половиною тисяч гривень до здачі інкасаторам, а поки чекала — поклала пакунок поряд з собою на стіл.

Зненацька один з відвідувачів магазину підійшов до столу та, схопивши пакунок з грішми, вибіг з магазину та зник в невідомому напрямку.

Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, оперативники кримінальної поліції встановили особу зловмисника, а згодом і доставили його у відділок для надання свідчень слідчому.

Підозрюваним виявився 25-річний чернігівець, непрацюючий, раніше не судимий. Того дня він разом з дружиною перебував у торгівельному закладі та, побачивши солідний пакунок з грошима, не зміг втриматись від спокуси.

Підозрюваний в скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Викрадені грошові кошти витратив на власні потреби.

За даним фактом поліцією відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button