Кримінал

80-річна бабуся стала жертвою грабіжника

На службу «102» вчора звернувся голова сільської ради села Дрімайлівка Куликівського району. Він повідомив, що близько 6-ї ранку до будинку в селі, коли 80-річна господиня виносила їсти худобі, проник невідомий чоловік у масці або з панчохою на голові та в рукавицях. Він напав на жінку, затяг у хату, забрав телефон і гроші.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Після цього, зав’язавши двері до хати, зник у невідомому напрямку.

Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що близько 05.30 невстановлений чоловік через вхідні двері проник до будинку по вулиці Будиська, за місцем постійного проживання 80-річної потерпілої, де без застосування фізичного насильства відкрито заволодів грошовими коштами в сумі 3 450 гривень і мобільним телефоном, після чого з викраденим зник у невідомому напрямку.

Злочинець був одягнений у темні штани, чорну весняну куртку, чорну шапку, обличчя було закрите марлею, на вигляд зростом 170-175 сантиметрів, худорлявої статури, розмовляв російською мовою.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 186 Кримінального кодексу України.

Читайте останні кримінальні новини в Чернігові на ЧЕline.

Ще статті по темі

Back to top button