Кримінал

Безкоштовний проїзд на електропотязі 21-річному хлопцю мало не коштував життя

Небезпечне захоплення, або банальне бажання зекономити на квитку ледь не коштували життя 21-річному пасажиру електропотягу «Ніжин-Зернове».

Цей маршрут досить популярний серед ямпільчан, адже саме цим потягом можна швидко та дешево дістатись до Конотопа, а тому багато наших земляків могли стати свідками цієї резонансної пригоди. Всі обставини якої зараз встановлюють правоохоронні органи.

Як повідомляє офіційний сайт обласної поліції, повідомлення про нещасний випадок до працівників поліції надійшло від чергової медичної сестри центральної районної лікарні, в якому йшлося, що до реанімаційного відділення з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку» в неконтактному стані госпіталізований 21-річний мешканець Кролевця.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події встановила, що машиніст електропотягу сполучення «Ніжин – Зернове» отримав повідомлення від чергового по станції «Алтинівка» про те, що вчепившись за поручні хвостового вагона потяга висить невідомий чоловік. Машиніст негайно знизив швидкість, а його помічник затягнув хлопця всередину. Згодом, перебуваючи в кабіні машиніста, потерпілий самовільно відкрив двері службового входу та на переїзді станції «Мельня» вистрибнув зелектропотягу. Непритомного хлопця знайшли за кілька метрів від залізничного полотна й електропотягом доставили на станцію «Конотоп», де на нього вже чекала карета «швидкої».

Джерело: Уездные новости

Ще статті по темі

Back to top button