Кримінал

Біля пішохідного мосту відпочивальники «попалися» з коноплею (Фото)

3 липня близько 15.00 один із екіпажів патрульної поліції поблизу пішохідного мосту через Десну звернув увагу на трьох чоловіків, які розпивали спиртні напої в громадському місці. Поліцейські підійшли до чоловіків і попередили, що їхні дії протизаконні, бо розпиття алкоголю в громадських місцях заборонене законодавством.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігова на своїй сторінці у Facebook.

Під час спілкування правоохоронці помітили, що один із «відпочивальників» нібито намагається щось сховати в кишені. Патрульні попросили громадянина показати, що у нього в кишенях. Чоловік витяг звідти паперовий згорток, розгорнувши який, патрульні побачили подрібнену речовину рослинного походження з характерним запахом конопель. Громадянин (як згодом з’ясувалося, це був 40-річний чернігівець) нічого не заперечував і одразу зізнався, що у нього в згортку канабіс.

19665315_1699282993709377_2055669010283183998_n

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, а поки чекали, двом чоловікам, які вживали алкоголь, винесли по постанові за адміністративне правопорушення, що підпадає під ст. 178 КУпАП – розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button