Кримінал

Біля пункту прийому металобрухту затримали злодіїв

Патрульні виявили двох чернігівців із акумуляторами, які можуть бути викраденими, та речовиною, схожою на наркотичну.

Учора, 25 січня, близько п’ятої ранку один із екіпажів патрульної поліції звернув увагу на автомобіль таксі, який під’їхав до воріт пункту прийому металобрухту. З автомобіля вийшло двоє пасажирів. Знаючи про непоодинокі випадки здачі на брухт викрадених акумуляторних батарей та металевих виробів, правоохоронці вирішили поспілкуватися із громадянами, що приїхали на таксі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крадіжка «суповозки»: грабіжники зазіхнули на авто психлікарні

Водій таксі одразу повідомив, що отримав замовлення забрати двох пасажирів на вулиці Івана Мазепи за конкретною адресою та доставити їх на вулицю Громадську також за конкретною адресою. Місцем призначення виявився пункт прийому металобрухту. Також, таксист розповів, що пасажири поклали якісь важкі речі в багажник автомобіля.

Коли водій на прохання поліцейських відчинив багажник, поліцейські побачили дві акумуляторні батареї. Уточнивши у таксиста адресу, за якою він забирав клієнтів, патрульні передали інформацію сусідньому екіпажу з проханням перевірити територію на предмет викрадення майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із сейфа вкрали боєприпаси

За кілька хвилин від колег-патрульних надійшла інформація, що за вказаною адресою виявлено вантажний автомобіль зі слідами зламу відсіку для акумуляторних батарей. Самі ж акумулятори відсутні.
Обох громадян патрульні затримали та викликали слідчо-оперативну групу. Виявилося, що обидва перебувають під адміністративним наглядом і не мають права залишати місця свого проживання після 22:00. Під час поверхневого огляду в одного з чоловіків патрульні виявили ще й шприц із невідомою речовиною бурого кольору.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

 

Ще статті по темі

Back to top button