Кримінал

Блокбастер у маршрутці: молодик погрожував порізати себе

26 січня близько десятої вечора на лінію «102» надійшла інформація, що в салоні маршрутного автобуса молода людина голосно кричить та погрожує порізати собі обличчя.

На місце одразу був направлений екіпаж патрульної поліції.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Прибувши за вказаною адресою (одна з зупинок громадського транспорту), патрульні поспілкувалися із очевидцями та з’ясували, що хлопець їхав в автобусі, був дуже збудженим, потім дістав якесь лезо та став погрожувати, що поріже собі обличчя, здавалося, що він взагалі не розуміє, де знаходиться. Коли автобус зупинився, хлопець вийшов.

Дізнавшись, у який бік пішла молода людина, поліцейські вирушили слідом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Срібнянщині покарали ялинкового вандала

На одній з прилеглих вулиць патрульні знайшли хлопця. Він лежав на снігу з порізами на шиї, кричав та нікого до себе не підпускав, тримаючи в руці лезо від канцелярського ножа.

Аби заспокоїти громадянина, убезпечити себе і його від подальших травмувань та надати первинну домедичну допомогу, правоохоронцям, відповідно до ст. 45 Закону України «Про Національну поліції», довелося надягнути на нього наручники.

Коли молоду людину передали бригаді швидкої допомоги, патрульним довелося супроводжувати її до лікарні, оскільки напади агресії у хлопця не припинялися. Поведінка молодої людини була схожа на наслідки наркотичного сп’яніння.

У лікарні медикам також знадобилася допомога патрульних – поранений заважав хірургу зашивати рани, тому правоохоронці тримали його за руки.

Лише після операції хлопець заспокоївся. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Ще статті по темі

Back to top button