Кримінал

Будьте обачливі! У Чернігові орудує спритна шахрайка, яка володіє навіюванням (Відео)

Поліція Чернігова відкрила кримінальні провадження за п’ятьма фактами шахрайських дій, вчинених 45-річною чернігівкою. Використовуючи метод навіювання, «забалакуючи» потерпілих, ця вправна аферистка відібрала гроші в продавчинь продуктових магазинів та аптек Чернігова. Вона обирала заклади із великими чергами, де касири поспішають, намагаючись якнайшвидше обслужити клієнтів.

Зловмисниця підходила до касирки й обирала товару на 200 гривень. Коли починала розраховуватися, то витягала крупну купюру з гаманця, тримала в руках, навіть простягала касиркам, а потім, забалакуючи та відволікаючи увагу, гроші забирала з касової тарілки, повторюючи, що додасть ще дрібні гроші. Забрану 200-гривневу купюру, використовуючи спритність рук, зловмисниця ховала в гаманець. Задуривши голову касиру, шахрайка отримувала ще й решту з «двохсотки», яку так і не віддала.

Увесь процес зафільмувала камера відеонагляду однієї з аптек міста. Наразі правоохоронцями встановлено, що в такий спосіб було ошукано касирок у п’яти закладах міста.

Якщо ви впізнали цю зловмисницю або знаєте про її місце знаходження, негайно звертайтеся до поліції за телефоном 102.

Ще статті по темі

Back to top button