Кримінал

Чернігівець прийшов із повинною до поліцейських

До поліції 20 липня зателефонував чоловік і сказав, що може повідомити місце перебування громадянина, якого розшукує поліція за скоєння пограбування.

Диспетчер відправив за вказаною адресою один із екіпажів патрульної поліції. Патрульних зустрів чоловік, який пояснив, що це він телефонував на лінію «102».

А розшукуваною правоохоронцями особою є… він сам. Перевіряючи його дані, поліцейські з’ясували, що чоловік, якому зараз 47 років, наприкінці 2016-го скоїв пограбування і був затриманий поліцією.

У квітні 2017-го набув законної сили вирок суду, яким чоловіка засудили до позбавлення волі. Але до в’язниці йому не хотілося, тож увесь цей час він переховувався. Патрульні повідомили громадянину, що він буде доставлений до Чернігівського відділу поліції. Той погодився.

З’ясувалося, що він навіть склав особисті речі. Дорогою до відділку чоловік зізнався патрульним, що напередодні відпочивав із товаришами і побився об заклад, що зателефонує до поліції і повідомить про своє місце перебування.

Оскільки своє слово треба тримати, йому нічого не залишалося, як виконати обіцянку. Екіпаж доставив громадянина до відділу поліції та передав його колегам із карного розшуку.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button