Кримінал

Чернігівська Toyota тимчасово отримала сільську прописку

У 27-річного чернігівця невідомі викрали з-під будинку автомобіль «Toyota Camry», обладнаний GPS-трекером.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Крадіжка сталася в період часу з 22:00 10 січня до 10:00 11 січня біля будинку за місцем мешкання.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було вилучено обгортку від «Вітамін С» та слід транспортного засобу. Під час проведення комплексу розшукових заходів співробітниками кримінальної поліції та працівниками патрульної поліції в ангарі на території колишнього тракторного стану по вулиці Сонячній у селі Смолин Чернігівського району було встановлено місце знаходження автомобіля «Toyota Camry».

Надалі при огляді місця події було вилучено чоловічу спортивну сумку, поліетиленовий пакет, 2 сліди низу підошви взуття, 2 гайкові ключі, електронний прилад з антенами невідомого призначення, недопалок цигарки, обгортку від цукерки, сліди рук, сліди протектора шин.

Автомобіль «Toyota Camry» та державні знаки повернуті власнику під розписку.

За даним фактом працівниками поліції відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.289 КК України.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. «Комплекс розшукових заходів» ПРОВЕЛ ХОЗЯИН ТОЙОТА, ТАК КАК ТАМ БЫЛ УСТАНОВЛЕН МАЯК, А МЕНТЫ ТУПО ЕХАЛИ ЗА НИМ (ТОЛЬКО НАХЕРА ТАМ БЫЛО 3 ПРИУСА С СЕЛФИ-КОПАМИ НЕ ПОЙМУ). ВИДИМО, ПЕРЕСМОТРЕЛИ СЕРИАЛОВ АМЕРИКАНСКИХ — ЖВАЧКА, СЛЕД, КУРТКА… НУ НЕ СМЕШИТЕ ВЫ ЛЮДЕЙ!!! ДОРЕФОРМИРОВАЛИСЬ МИЛИЦИЮ В ПОЛИЦИЮ.

Back to top button