Кримінал

Чернігівського крадія спіймали небайдужі містяни

Чернігівські патрульні з допомогою громадськості затримали 28-річного чернігівця, який серед білого дня на зупинці громадського транспорту зірвав із жінки ланцюжок із хрестиком та намагався втекти.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Вчора по обіді на лінію «102» надійшла інформація від 50-річної мешканки Чернігова про те, що її щойно пограбували просто на зупинці громадського транспорту. На місце пригоди був негайно направлений наряд патрульної поліції, але по приїзду поліцейські побачили, що зловмисника вже намагається затримати якийсь громадянин.

Патрульні одягли на підозрюваного наручники та викликали слідчо-оперативну групу міського відділу поліції для документального оформлення затримання.

Потерпіла впізнала в затриманому свого кривдника, але, на жаль, ланцюжка з хрестиком при ньому вже не було. Затриманим виявися 28-річний безробітний чернігівець, раніше судимий за скоєння майнових злочинів, наркоман.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що передбачає покарання аж до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

У порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України підозрюваний затриманий і доставлений до ізолятора тимчасового утримання. Він перевіряється на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території Чернігова.

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button