Кримінал

Допоможіть встановити чоловіка, який постраждав у ДТП

Чернігівська поліція встановлює особу потерпілого внаслідок ДТП, яка сталася 21 грудня 2016 року близько 14:00 в селі Павлівка, шосе Коцюбинське, біля магазину «Малинка».

Водій автомобіля «Фольцваген Транспортер», рухаючись по автодорозі «Чернігів-Пакуль-КПП Славутич» в напрямку м.Чернігова в районі  магазину «Малинка» та поблизу будівлі СТО здійснив зіткнення з велосипедистом, що пересувався на велосипеді блакитно-зеленого кольору із рамою закритого типу (чоловічий велосипед) в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП травмованого велосипедиста каретою швидкої допомоги доставлено до приймального відділення Чернігівської міської лікарні № 2 з діагнозом: відкрита черепно-мозкова травма, забійна рана лоба, множинні переломи ребер, відкритий перелом лівої гомілки. Постраждалий жодних документів при собі не мав та на даний час знаходиться в реанімаційному відділенні на апараті життєзабезпечення, стан хворого вкрай тяжкий.

За вказаним фактом Чернігівським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого..

Поліція звертається до водіїв та перехожих, якщо ви були свідком цієї події, надайте будь-яку інформацію, яка допоможе встановити особу велосипедиста.

Прикмети потерпілого:

15645353_564272867113921_1950193781_nНа вигляд 50-60 років, середнього року, середньої статури. Має вуса. Особливі прикмети (шрами, татуювання і т.п.) — відсутні.

Одяг потерпілого: шапка-вушанка сірого кольору, зимова куртка типу фуфайки темно-синього кольору, камуфльована куртка зеленого кольору, чорний светр, кофта – синього кольору в сіру клітинку, тільняшка в чорно-білу смужку, джинси темного кольору, темно-сині підштаники та сірі труси. Взуття – «бурки» в гумових калошах, шкарпетки чорного кольору. На шиї чоловіка — потемнілий срібний хрестик на чорній нитці.

Також потерпілий мав при собі  наручний годинник «Восток» в корпусі з металу жовтого кольору, а в кишенях одягу виявлено: 300 гривень, купюрами по 100 гривень, електричний пластмасовий ліхтар червоного кольору; рукавичка з тканини помаранчевого кольору.

Кому що-небудь відомо про особу потерпілого, телефонуйте за номером 3-13-38, 3-15-22 або 093-706-94-57. Не залишайтеся байдужими.

Ще статті по темі

Back to top button