Кримінал

ДТП: чоловік під градусом зупинився перед деревом

На одній із вулиць Чернігова 10 серпня в кювет злетів автомобіль ВАЗ-21099.

Правоохоронці, які прибули на виклик, побачили машину, що знаходилась майже у вертикальному положенні, а біля неї чоловіка зі скривавленими руками.

Про це ЧEline повідомили в патрульній поліції Чернігова.

Бригада швидкої допомоги оперативно надала постраждалому медичну допомогу. Виявилося, що, окрім неглибоких порізів і саден, інших ушкоджень чоловік не зазнав.

Свідки ДТП, які телефонували до поліції та швидкої, повідомили правоохоронцям, що автомобіль їхав із чималим перевищенням швидкості і на заокругленні дороги водій не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та зупинився в кюветі, зіткнувшись із придорожнім деревом.

Водій автівки категорично відмовився надавати свої дані, пояснювати обставини аварії, а також проходити перевірку на стан алкогольного сп’яніння.

Відмову винуватця аварії від медичного огляду на стан сп’яніння патрульні зафіксували у присутності свідків. Чоловік ледь тримався на ногах, за візуальними ознаками він був нетверезий.

Пізніше в процесі оформлення ДТП, патрульні встановили дані особи водія. Ним виявився 40-річний чернігівець. До того ж з’ясувалося, що місяць тому на нього вже складався адміністративний протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Патрульні склали на водія протоколи про адміністративне правопорушення за трьома статтями Кодексу України про адміністративне правопорушення.

Автомобіль евакуйовано на арештмайданчик. Подальшу долю водія вирішить суд.

Ще статті по темі

Back to top button