Кримінал

Елітний алкоголь виробляли у приватному будинку Чернігова

«ABSOLUT», «Finlandia», «Jelzin» , а також інші добре відомі марки поставили на конвеєр спритні чернігівські ділки. Фальсифікат виробляли просто у себе вдома – у приватному будинку. Бізнес йшов непогано. Продавали товар переважно оптовим покупцям.

Аби вдало реалізувати контрафакт і залишитись непоміченими використовували мережу інтернет, зокрема дошки оголошень, повідомили в управлінні фіскальної служби області Товар збували не у пляшках, а у пластикових пакетах, так званих «bag-in-box», об’ємом по 2 та 10  літрів.

«За результатами 11 санкціонованих обшуків, проведених співробітниками податкової міліції у м. Чернігові та м. Славутичі, вилучено 440 пакетів «bag-in-box» загальним об‘ємом 2 тисячі літрів готового до реалізації фальсифікату вартістю 250 тис. грн., 1 тисячу літрів рідини з характерним запахом спирту орієнтовною вартістю 130 тис. грн., що використовувалась при виробництві горілки та 30 тис. грн. готівки, які отримані злочинцями від реалізації сурогату», — повідомив «cheline» прес-секретар податкової міліції ДФС в області   МИКОЛА ТУЛУПОВ

Підпільний цех був укомплектований сучасним обладнанням – фільтрами та комп’ютерною технікою. Фальсифікатори ставили перед собою далекоглядні плани і зовсім не збиралися згортати виробництво. У них вилучено велику кількість порожньої тари відомих марок. Податківцями було вилучено товару на 600 тисяч гривень. Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Что крыша провалилась у делков? Как жаль.. Не тех чиновников выбирали! Вон терминал таможенный Атрошенко крышует — его уже давно должны были закрыть, а теперь дали 4 месяца, чтобы перенести.. Вот как нужно крышу выбирать!

Back to top button