Кримінал

Київських «гастролерів», які обікрали жінку затримали у Чернігов

Поліція затримала київських гастролерів.

Учора, приблизно о 17.00 біля дитсадка № 51, що по вулиці Лунинців, 14 33-річна жителька Чернігова стала жертвою злодіїв. З її авто «Toyota Limited» шляхом розбиття вікна викрали жіночу сумочку, в якій зберігались мобільний телефон марки «Meizy MX4», паспорт громадянина України, посвідчення водія, технічний паспорт на автомобіль «Toyota Limited», банківська картка банку «Аваль» і грошові кошти в сумі 100 гривень.

Заявниця повідомила поліції, що злодії поїхали на автомобілі «Chevrolet Aveo» білого кольору.

Працівники поліції по гарячих слідах на вулиці Івана Мазепи, 78 затримали вказаний автомобіль, у якому перебували троє чоловіків – 26-ти, 35-ти і 36-ти років, усі кияни.

При огляді автомобіля було виявлено та вилучено жіночу сумочку, обкладинку з-під паспорта, пачку цигарок «Вінстон», хрестик із ланцюжком, дві кепки, мобільний телефон марки «Meizy», флешку, дві помади, олівець, гаманець, фотокартку, квиток і фрагменти карточки. У подальшому в цій крадіжці зізнався 35-річний киянин і дав правдиві свідчення.

За цим фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження. Зловмисник у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України затриманий та доставлений до ізолятору тимчасового утримання.

Ще статті по темі

Back to top button