Кримінал

Кримінальні хроніки Чернігова: пацієнти-злодії та гаражні крадіжки

Гаражна крадіжка

Уранці 21 квітня до служби «102» звернувся 54-річний житель Чернігова, водій центру зайнятості. Він повідомив, що в період із 15 по 21 квітня з його гаражу в автокооперативі № 23 по вулиці Робоча, 26, шляхом підбору ключа скоєно крадіжку 30 метрів 4-жильного кабелю, 20 метрів одножильного кабелю та 10 метрів мідного кабелю. Сума збитків встановлюється. Проводиться перевірка.

Квартирна крадіжка

21 квітня в обід до Чернігівського відділу поліції з заявою звернувся 52-річний житель Чернігова. Він  повідомив, що в період із 7 по 20 квітня з квартири вулиці Пухова, що належить його пасербу, шляхом віджиму балконних дверей скоєно крадіжку такого електроінструменту: верстат-плиткоріз, перфоратор «Bosh», дриль «Бикор», шуруповерт «GSR-14». Сума збитків встановлюється. Проводиться перевірка.

Пацієнт обікрав лікаря

У четвер, 21 квітня, до служби «102» звернувся 65-річний рентгено-лаборант першої міської лікарні. Він повідомив, що з його власного кабінету в міській лікарні № 1 по проспекту Миру, 44, було вкрадено мобільний телефон, що стояв на підзарядці. Зникнення виявлено після того, як з кабінету вийшов 26-річний пацієнт. Проводиться перевірка.

Автомобільна крадіжка

Уранці 21 квітня до служби «102» звернувся 55-річний мешканець міста Щорс. Він повідомив, що в ніч на 21 квітня біля міської лікарні № 2 по вулиці 1-го Травня, 170, на парковці з його автомобіля «Ауді 100» шляхом підбору ключа скоєно крадіжку 4 000 гривень і документів (паспорт, техпаспорт, посвідчення водія, посвідчення ліквідатора аварії ЧАЕС, посвідчення інваліда війни). Проводиться перевірка.

Крадіжка з автомобіля

Учора, 21 квітня, до служби «102» звернулась 28-річна чернігівка. Вона поскаржилась, що в період часу з 17:20 по 17:35 біля будинку № 89 по проспекту Перемоги з її авто Тoyota шляхом розбиття скла задніх лівих пасажирських дверцят скоєно крадіжку сумки з фотоапаратом «Olimpus» та професійною косметикою. Сума збитків встановлюється. Проводиться перевірка.

Чоловік обгорів через власну недбалість

21 квітня ввечері до служби «102» надійшло повідомлення від медсестри обласної лікарні про те, що до опікового відділення карета швидкої медичної допомоги доставила 49-річного жителя Чернігова з діагнозом «опік полум’ям 1-2 ступенів голови, тулуба, верхніх і нижніх кінцівок (42%), опік дихальних шляхів». Як пояснив потерпілий, опіки отримав із власної необережності на дачі в селі Березанка. Останній перебуває у вкрай тяжкому опіковому шоку.

Ще статті по темі

Back to top button