Кримінал

Кримінальні хроніки: викрадення авто, дрібні крадіжки та інші злочини… ЧL

Незаконне заволодіння автомобілем

Вночі 14 квітня 49-річний житель міста біля свого будинку надав знайомому на ім’я Сергій свій автомобіль «Опель » під приводом з’їздити до магазину купити цигарок. Останній поїхав у невідомому напрямку та не повернувся. Працівниками поліції проводиться перевірка.

Квартирна крадіжка

Ввечері 14 квітня на службу «102» звернулась 50-річна мешканка міста про те, що вдень невстановлена особа проникла до її кваритири, шляхом підбору ключів до замка вхідних дверей,та скоїла крадіжку грошей в сумі 19000 грн., ноутбука «Lenovo» та планшету «Asus». На місце події виїхала слідчо-оперативна група, проводиться перевірка.

Зламали замок – проникли до житла

До правоохоронців звернувся житель Чернігова, у якого в період часу з 08 по 15:00 год. 14 квітня невідома особа, шляхом підбору ключів до замку першої вхідної двері та пошкодження замка другої вхідної двері, проникла до квартири за місцем мешкання, скоїла крадіжку грошових коштів в сумі 1500 грн. За даним фактом порушене кримінальне провадження.

Вкрали човен
У період з 11 по 14 квітня невідома особа, шляхом підбору ключів до замку вхідних воріт до автомобільного гаражу авто-кооперативу № 27 в с. Півці, скоїла крадіжку гумового човна марки «Барс», темно-зеленого кольору із комплектуючими до нього, бензопили «Штиль» та болгарки. Проводиться перевірка.

Підібрали ключі- винесли з дому коштовності

Вчора 14 квітня на службу «102» звернулась 34-річна жителька Чернігова про те, що із її квартири по проспекту Миру невідомі особи, шляхом підбору ключа до вхідних дверей, викрали вироби з металу жовтого кольору. Сума збитку встановлюється. Проводиться перевірка.

Крадіжка з автомобіля

У період часу з 20:30 год. до 21:00 год. 14 квітня невідома особа перебуваючи біля магазину «АТБ» по вулиці Горького, шляхом зламу без слідів пошкодження, скоїла проникнення до автомобіля марки «Hyndai», звідки скоїла крадіжку планшету марки «Samsung» та особистих речей. Працівниками поліції проводиться перевірка.

Чергова автомобільна крадіжка

Учора в період з 11:00 по 11:15 невідомий, шляхом проникнення без слідів злому до автомобілю «Chevrolet Aveo», скоїв крадіжку ноутбуку «Acer», USB-модема «HTC», USB-модема «Інтертелеком», портфеля темно-коричневого кольору, в якому знаходився паспорт громадянина України, водійське посвідчення, грошові кошти в сумі 5000 грн., гаманець, технічний паспорт на автомобіль, технічний паспорт на причеп для човна та інші особисті речі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, проводиться перевірка.

Тілесні ушкодження

Вчора вдень до другої міської лікарні звернувся 31-річний чоловік з діагнозом: проникаюче поранення грудної клітини,алкогольне сп’яніння. Від госпіталізації відмовився. Як з’ясували працівники поліції вказані травми чоловік отримав розпиваючи спиртні напої зі своїми знайомими, з одним з яких у нього врезультаті виникла конфліктна ситуація і той завдав йому тілесні ушкодження. У подальшому громадянин звернувся із зустрічною заявою, в якій просить подальшу перевірку не проводити, оскільки в даній ситуації розібрався самостійно.

Ще статті по темі

Back to top button