Кримінал

На автостанції в Ічні прикрили гральний бізнес

Прилуцькою місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Слідством установлено, що в приміщенні автостанції в м. Ічня функціонував підпільний гральний заклад. Організатори азартного бізнесу попіклувалися про конспірацію, тому заклад функціонував під виглядом інтернет-центру.

У результаті проведеного санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили системні блоки з відповідним програмним забезпеченням, монітори, флеш-носії інформації та чорнову документацію.

Наразі слідством зібрано докази щодо причетності особи до діяльності грального закладу та процесуальним керівником 29.08.2017 скеровано до суду обвинувальний акт у вчиненні нею кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 203-2 КК України  передбачає штраф від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією грального обладнання.

За інформацією Прилуцької місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button