Кримінал

На Чернігівщині чоловік забив до смерті співмешканку

До Бобровицького відділу поліції 5 лютого звернувся 29-річний чоловік і повідомив про те, що в селі Осовець, по вулиці 9-го Травня, 5, виявив труп 45-річної жінки з тілесними ушкодженнями в ділянці обличчя та голови.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи Бобровицького відділу поліції, працівників Судово-медичної експертизи при огляді трупу виявлено тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, перелому нижньої щелепи, різаної рани підборіддя.

Проведеними заходами встановлено, що 3 лютого з 16:00 по 20:00 за вказаною адресою в будинку виник конфлікт між загиблою та її 42-річним співмешканцем, у результаті якого чоловік схопив жінку за волосся та бив обличчям об підлогу і бильце дивану, після чого вона вже не подавала ознак життя. Зловмисник у скоєному зізнався, затриманий у порядку ст.208 КПК України. Труп доставлено до моргу.

За даним фактом працівниками поліції відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

Ще статті по темі

Back to top button