Кримінал

На Чернігівщині дружина вбила чоловіка

Під час сімейної сварки дружина завдала чоловікові ножових поранень, від яких той помер. Жінку затримано.

Зранку 22 травня до поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги про виявлення трупа жителя одного з сіл району.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Медики прибули на виклик і в будинку сімейного подружжя виявили тіло чоловіка з колотою раною в районі селезінки. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Бобровицького відділенння поліції та колеги з Головного управління Нацполіції. Під час огляду помешкання вилучено одяг потерпілого зі слідами крові та ножі.

В ході проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили, що злочин скоїла дружина потерпілого, яка під час сімейної сварки завдала чоловікові ножем колото-різану рану в область селезінки.

Підозрювана у скоєному зізналася та надала правдиві свідчення. Жінка затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) — карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button