Кримінал

На Чернігівщині голос у голові наказав наркоману вбити людину

Співробітники Куликівського відділення поліції Чернігівщини затримали 19-річного місцевого жителя, який під дією наркотиків вчинив криваву різанину та мало не вбив односельця на очах малолітніх дітей потерпілого.

Молодик перебував у стані наркотичного сп’яніння, нині він стверджує, що не усвідомлював своїх дій. Просто якийсь голос усередині нашіптував йому, що він має вбити людину. Підкорившись цій вимозі, наркоман у пошуках жертви увійшов до будинку односельця. Там йому під руки втрапив кухонний ніж. Вже озброєний, зловмисник забіг до кімнати, де відпочивав 49-річний господар будинку.

Трьом малолітнім дітям він сказав, щоб ті викликали поліцію, адже він просто зараз буде вбивати їхнього батька. Юнак почав хаотично вдаряти чоловіка ножем, у процесі боротьби навіть вдарив господаря помешкання табуреткою по голові. Однак чоловік усе одно зміг втекти від нападника.

Уся родина вибігла на двір, але зловмисник не втрачав надії довершити «чорну справу» та погнався за жертвою. Так вони пробігли мало не кілометр, аж поки злодій не знесилився та не викинув ніж у траву.

Тим часом очевидці подій викликали поліцію. На місце кривавої різанини одразу приїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Куликівського відділення поліції. Господаря помешкання госпіталізовано, а злочинця — затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) — карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button