Кримінал

На Чернігівщині медсестру підозрюють у заволодінні майже 30 тисячами

До Чернігівського відділу поліції 29 вересня із заявою звернувся 41-річний мешканець села Анисів Чернігівського району та повідомив про те, що виконуюча обовязки старшої медичної сестри торакального відділення Чернігівської обласної лікарні шахрайським шляхом, під приводом продажу ліків за заниженими цінами, заволоділа його грошовими коштами в сумі 28 000 гривень.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

За даним фактом працівниками поліції відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 190 КК України.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. По-перше, не старша медична сестра а виконуюча обов’язки старшої медичної сестри на час відпустки старшої медичної сестри. Оперуйте правдивими фактами шановні

  2. Я спілкувався з правоохоронцями і вони підтвердили саму ту новину, яка на сайті. Не збурюйте людей.

  3. Чому ви подаєте неправдиву інформацію? Я працюю в цій лікарні!!! Старша медична сестра цього відділення до даного злочину не має ніякого відношення! А людей слід збурити, тому що ви оперуєте не правдивою інформацією і паплюжите гідну людину! А мова йде про медичну сестру торакального відділення, яка на той момент виконувала обов’язки старшої медсестри!

    1. По-перше, у матеріалі немає імені і прізвищ а лише дані з кримінального провадження. Тому ваші звинувачення на нашу адресу безпідставні. Як вписали у провадження — так і надається інформація. Але ми готові до діалогу і саме тому нам телефонувала жіночка і слізно просила вставити часточку в.о — ми вставили. От і вся проблема вирішена. )

Back to top button