Кримінал

На Чернігівщині псевдосоцпрацівниці обікрали бабусю

У Талалаївському районі до 80-річної жінки завітали кілька жінок характерної зовнішності. Головним їхнім завданням було збити стареньку з пантелику. Шахрайки назвалися працівниками соціальних служб й обікрали стареньку.

Жінка впустила невідомих осіб до себе додому. Після нетривалого спілкування непрохані гості пішли, прихопивши з собою 7,4 тис. гривень.

Поліція Чернігівщини звертається до громадян! Якщо у вашому населеному пункті з’явилися підозрілі особи, не вступайте з ними в контакт, а одразу звертайтеся до правоохоронців. Особливо слід уникати контактів із усілякими ворожками та віщунами!

Інформація про події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) — карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Джерело: ГУНП у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button