Кримінал

На Чернігівщині раніше судимий син забив до смерті батька

Під час конфлікту між двома близькими родичами раніше судимий син забив до смерті батька. Підозрюваний затриманий.

9 лютого до поліції звернувся голова Мохнатинської сільради Чернігівського району і повідомила про смерть місцевого жителя.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Чернігівського відділення поліції. На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями кримінального характеру. Судмедекспертиза встановила, що причиною смерті стала значна крововтрата і закрита травма грудної клітки з переломами ребер.

У ході проведених оперативно-розшукових заходів та слідчих дій поліція встановила, що 9 лютого раніше судимий син загиблого на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин завдав батькові множинних ударів руками в область тулуба, від яких той помер на місці.

Зловмисник у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення, його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) — карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button