Кримінал

На Чернігівщині розкрили жорстоке вбивство жінки

Кримінальною поліцією ГУНП у Чернігівській області разом із районними оперативниками та прокуратурою розкрито жорстоке вбивство, скоєне в січні в одному з сіл Чернігівського району.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Про страшний злочин до поліції повідомив місцевий фельдшер. Він розповів, що сусіди виявили у власному помешканні тіло пенсіонерки з численними колото-різаними ранами. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом.

У будинку поліція виявила в калюжі крові пенсіонерку 1958 року народження. З помешкання загиблої нічого не пропало.

Оглянувши садибу, оперативники дійшли висновку, що до замкненого будинку вбивця (чи вбивці) потрапив, витягши вікно.

Родину загиблої в селі вважають благополучною та заможною. Саме глава сімейства й забив на сполох, бо коли телефонував дружині з роботи, вона не брала слухавку. Попросив сусідів піти подивитися, що сталося. Так і з’ясувалося, що скоєно вбивство.

У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція ГУНП в Чернігівській області разом із районними оперативниками та працівниками прокуратури вирахували та затримали двох підозрюваних молодиків, жителів області.

За попередніми свідченнями підозрюваних, вони не планували вбивства. Один проник до помешкання з метою крадіжки, а інший його страхував. Однак злодії несподівано натрапили на господиню.

Злякавшись небажаного свідка, зловмисник почав завдавати жінці ударів ножем по всіх частинах тіла. Згодом експерти нарахували в загиблої більше півсотні ножових поранень. Скоївши жорстоке цинічне вбивство жінки, молодики втекли.

Наразі підозрювані в скоєнні особливо тяжкого злочину затримані. Поліція перевіряє молодиків на причетність до скоєння інших злочинів на території Чернігівщини.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button