Кримінал

На Чернігівщині старший брат порізав молодшого

Після вживання алкоголю та раптово виниклої сварки старший брат завдав тяжких ножових поранень молодшому. Потерпілий у стабільно важкому стані знаходиться в лікарні.

Про це ЧЕline повідомили у Секторі комунікації ГУНП в Чернігівській області.

До чергової частини Козелецького відділення поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення фельдшера Козелецької швидкої медичної допомоги, що в одному з сіл району місцевому жителю завдано ножове порання.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що 41-річний житель цього села зустрівся з молодшим братом. Після розпиття спиртних напоїв між братами виник конфлікт, в результаті якого старший наніс ножове поранення молодшому. Медики констатували у потерпілого проникаючу колото-різану рана грудної клітини тагемопневмоторакс.

Пацієнт прооперований та поміщений до реанімаційного відділенняКозелецької лікарні. Його стан стабільно тяжкий.

Зловмисник у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу він затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 115 та частиною 2 статті 15 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button